Plaatsing & afwerking

Ons team van vakmensen plaatst uw zwembad met de meeste vakkundigheid en binnen een minimum van tijd.

Binnen één à twee weken na aanvang van onze werkzaamheden, of vier weken na bestelling, is uw zwembad klaar.

De afwerking met zorgvuldig geselecteerde bijpassende boordstenen creëren met het exclusieve overloopsysteem en de onderwaterverlichting een uniek visueel effect in uw tuin.

Grondwerken en stabilisatie

Vóór uitvoering van de grondwerken wordt er een beperkt bodemonderzoek verricht waaruit we een beeld kunnen vormen van de bodemgesteldheid en het niveau van het grondwater.

De grondwerken omvatten het uitgraven van de vereiste ruimte voor de plaatsing van het zwembad en de aansluitingen van de kuip in de technische ruimte.
Nadat door een graafmachine de graafwerken zijn uitgevoerd, wordt de egalisering van de putbodem manueel afgewerkt, om een zo egaal mogelijk draagvlak voor de bodem te creëren.
De stabilisatie wordt uitgevoerd met microbeton van 150 à 200 kg cement/m3.

De randstenen

De omtrek van het zwembad kan worden afgewerkt met randtegels.

Deze kunnen uitgevoerd worden in:

  • blauwe gebouchardeerde granietsteen
  • antraciet gebouchardeerde granietsteen

De randstenen worden onderling verkleefd, wat het geheel perfect waterdicht maakt. Hierna worden de voegen steens opgevoegd zonder dat kitvoegen zichtbaar blijven.

Om de montage van uw winterzeil op een esthetische en efficiënte manier te bevestigen kunnen wij de terrassen voorzien van pluggen in inox.

De onderwaterverlichting

De onderwaterverlichting zorgt voor een bijzonder esthetisch effect in en rond uw tuin en geeft de aangename avonden in en rond het zwembad een extra dimensie. In functie van de positionering van het zwembad in uw tuin passen wij uw zwembadverlichting aan. De bediening gebeurt via het schakelbord of met de bijgeleverde afstandsbediening.