Technische innovaties

Het overloopsysteem 

Waterspiegel op omgevingsniveau: een uniek visueel efect.  Ons overloop-concept verenigt op een uitgekiende manier praktische en esthetische functies. Dit reinigingssysteem zorgt ervoor dat het oppervlaktewater over de hele lengte van het bad wordt afgedreven, waarbij de drijvende vuildeeltjes worden meegevoerd.

Het is bewezen dat dit systeem twintig keer efficiënter werkt dan de ontsierende skimmers en spuien die op de binnenwanden van het zwembad gemonteerd zijn. Het overloopsysteem maakt dat het watervlak optisch gelijk staat met het omliggende terras, wat zorgt voor een uniek visueel effect.

Het tegenstroom zwemsysteem

Met het tegenstroom zwemsysteem verandert uw zwembad in een heus fitnessbad. De krachtige straal van de turbine brengt het water tot leven. U kan ter plaatse baantjes trekken, een oefening die u binnen de kortste keren weer in topconditie brengt.

De krachtige waterstroom zorgt meteen voor tijdelijke extra snelle zuivering van het wateroppervlak. Het tegenstroom zwemsysteem wordt gemonteerd aan het einde van het zwembad, en bestaat uit een centrifugaalpomp met een hoog debiet.

Het automatisch rolluiksysteem

Het rolluik speelt een belangrijke rol bij de aankoop van uw zwembad. De belangrijkste functie is er een van veiligheid voor kind en huisdier. Door het zijprofiel in het bad kan het rolluik bij belasting onmogelijk kantelen en vervult op die manier een belangrijke rol naar optimale veiligheid.

Tevens werkt deze afdekking als isolator en indien gekozen wordt voor een zonneluik profiteert u van extra energie door captatie van zonnewarmte. Naar onderhoud toe geeft het automatisch luik extra comfort door bescherming tegen bladeren en insecten.

De afstandsbediening kan worden geïntegreerd in een bedieningstoestel samen met andere automatische functies.

Afdekking

  • De manuele zeilen
    Deze zeilen zijn eenvoudiger te monteren en goedkoper. Het oprolsysteem bestaat uit een voetstuk op twee wielen met een as. Dit model is een uitstekend alternatief voor wie naar een goedkope oplossing zoekt.
  • Het winterzeil
    Het winterzeil is luchtdoorlatend, in ondoorschijnend polypropyleen en is behandeld tegen inwerking van UV stralen.